• טיסות הלוך ושוב ללרנקה
    TLV – ATH  LY  23/04  07:00-09:00
    (1+)ATH – TLV  LY  27/04  23:55-01:55
    *זמני הטיסות עלולים להשתנות ע"י חברת התעופה
  • מיסי נמל ודלק
  • העברות מהשדה למלון וחזרה
  • 5 ימים בחדר זוגי על בסיס פנסיון מלא (אוכל צמחוני וטבעוני)
  • 4 סדנאות בישול מעשיות במטבח מאובזר במרכז אתונה!
  • הרצאות על בישול ותזונה בריאה
  • יום סיור מודרך באתונה
  • סיור קנית מצרכים בשוק מקומי לבישול בסדנאות
  • מלווה קבוצה מצוות סורנטו, שף צמוד המתמחה בבישול בריא דוברי עברית מהארץ
  • מפגש קבוצה: הנוסעים מוזמנים למפגש קבוצה כשבוע לפני מועד יציאת הטיול. פרטי המפגש ימסרו טלפונית ע״י סורנטו

המחיר אינו כולל:

  • הוצאות אישיות
  • ביטוח רפואי ומטען
  • טיפ למדריכים הישראלים והמקומיים
  • ויזה (במידת הצורך)
  • כל מה שאינו מופיע ב"מחיר כולל"

הערות:

  • מספר המקומות מוגבל
  • הטיול מותנה במינימום 10 נרשמים
  • סורנטו תיירות ונופש שומרת לעצמה את הזכות לבצע שינויים במהלך החופשה
  • כל תוספת עתידית במחירי היטל הדלק שתחול עד יום הכרטוס, תגבה התוספת מהלקוח
  • דרכון הנוסע חייב להיות בתוקף של למעלה מחצי שנה מיום הנסיעה
  • על הנוסע לוודא כי ברשותו ויזה ליעד (במידת הצורך)
  • על הנוסע לוודא כי ברשותו ביטוח בתוקף
  • ייתכנו שינויים מסיבות שאין למארגן שליטה עליהן

המחיר:

** מחיר מיוחד למקדימים** 5,900 ₪ לאדם בחדר זוגי עד 9.2.19
מחיר הסדנה 6,200 ₪ לאדם בחדר זוגי מ- 10.2.19 ועד 8.4.19
הצטרפות ברגע האחרון על בסיס מקום פנוי 6,500 ₪ לאדם בחדר זוגי, מ- 9.4.19 עד יציאת הסדנה

**חבר מביא חבר – 200 ₪ לכל משתתף**

תוספת עבור חדר יחיד: 950 ₪

דמי ביטול:

מרגע ביצוע ההזמנה עד 60 ימי עבודה לפני היציאה – 150 יורו דמי ביטול לנוסע
מ-59 ימי עבודה עד 30 ימי עבודה לפני היציאה – 300 יורו דמי דיטול לנוסע
מ-29 ימי עבודה עד 14 ימי עבודה לפני היציאה – 80% מערך ההזמנה
מ-13 ימי עבודה עד מועד היציאה וכןNO SHOW אי הגעה – 100% מערך ההזמנה

 


  • אתונה
  • יוונית
  • 15:44 (GMT 2)
  • EUR
  • C | D | E | F

מלון 4 כוכבים במרכז העיר העתיקה, במרחק של 5 דקות הליכה מהאקרופוליס ומשכונת הפלאקה המפורסמת.

מלון אירוטל פרתנון (Airotel Parthenon) יארח אותנו במהלך חמשת ימי הטיול ויאפשר לנו את החוויה המדוייקת ביותר עבור חופשת בישול בריא ביוון.

במרחק של 20 דקות הליכה נמצא המטבח שבו נקיים את סדנאות הבישול, מטבח מאובזר במלואו עם הנוחות המקסימלית לקיום שיעורי בישול ל-15 נוסעים.

בין המלון למטבח קיימים שווקים רבים שיאפשרו לנו לקנות את המצרכים המקומיים לסדנאות הבישול של אותו יום.


גיל הררי

כחלק מאמונה שלמה, שאוכל יכול לשלב טעם נפלא ורכיבים בריאותיים, כמו גם לחבר בין אנשים ולשמח אותם, גיל הררי שמח לשתף את חובבי הבישול בסודות מהמטבח הפרטי שלו, אם בקורסים מגוונים שיעזרו לכם בין השאר לאמץ הרגלי עבודה יעילים ולתכנן תזונה בריאה, ואם בסדנאות חוויתיות ומעשירות המוקדשות לנושא ספציפי. במפגשים האלו תוכלו ללמוד, לטעום, לשאול ולהיפתח לרעיונות חדשים ויצירתיים בחברתו של גיל.
כמו כן גיל מציע לארוע שלכם קייטרינג בוטיק טבעוני, טעים, בריא, מיוחד ומפתיע.
ארוע שהוא חגיגה של טעם ואסתטיקה.
מנות הגורמה הייחודיות של גיל מוגשות בתצוגה יפה ומושכת שמעצימה את תחושת הטעם אותו יחוו אורחיכם.
גיל מציע גם שדרוג המטבח לבריא יותר בעסקים,מסעדות ובתי קפה.


לוח הזמנים המלא יפורסם בקרוב…

חופשת בישול בריא בניחוח יווני
לאן? יוון - אתונה
מתי?
23-27.4.18
מה?
התפתחות אישית, בישול
עם?
גיל הררי
5,900 ₪
לחץ\י להורדת טופס הרשמה »

מועדון הלקוחות של סורנטו

השותפים שלנו

elal
adanim
lavender
לפרטים נוספים צור קשר:
שינוי גודל גופנים